Gi en barselsgave till ny forelder

Hver dag er det mange ansatte rundt om i Norge som har sin siste dag på jobb, før en lang periode med permisjon i forbindelse med fødsel eller adopsjon. Dette kan være et lite dilemma for arbeidsgiver, hvordan er det mulig å finne en god gave til den som snart skal bli forelder?

Gave till ansatte

Å få barn er en svært personlig opplevelse, og det er mange som har sterke meninger om det meste i forbindelse med fødselen og barnets første leveår. Hvis du skal gi en personlig gave til en ansatt i forbindelse med permisjon, er det lett å trå feil. Det kan være at den ansatte allerede har bestemt seg for at barnet aldri skal bruke smokk, da blir det selvfølgelig helt feil å gi det. Kanskje har den ansatte sterke meninger om bruk av sprøytemidler i bomull til klær, da kan plutselig vanlige barneklær være feil.

Med alle disse fallgruvene, er det i mange tilfeller like greit å spørre den ansatte. Da vil du kanskje få litt inspirasjon til gaver som faktisk kommer til nytte.

Enkle gjenstander som kan brukes i hverdagen er alltid lurt. For eksempel kan en termokopp eller flaske fra Axonprofil.no, med firmaets logo på, være noe som blir brukt. Dessuten er det god reklame for selskapet med slike praktiske ting som naturlig brukes i hverdagen.

Husk, det er tanken som teller

Spesielt i forbindelse med noe så dramatisk og fantastisk som å bli forelder, så er det faktisk tanken som teller. Det viktigste er å virkelig passe på at den ansatte får en bra avslutning før permisjon, og føler seg trygg på at bedriften klarer seg uten henne i en periode. Den roen er kanskje den største gaven bedriften kan gi til den ansatte. I tillegg kan helt enkle ting, som et kort og kanskje blomster sendt hjem på døren, være akkurat det som skal til. Det er lov å ikke gjøre det mer komplisert enn nødvendig. Husk at den ansatte har mye annet å tenke på etter en fødsel...

Scroll to top