Tips til hvordan å være fin på jobb etter mammaperm

Når man først blir mor, er det nok ikke stil og sminke som står høyest på prioriteringslisten og dette er noe som fort kan gå i glemmeboka. Når mammapermen er over kan det være at du ikke en gang passer de klærne du hadde før. Hva skal du da gjøre?

I denne artikkelen vil vi gi deg noen tips til hvordan du kan være fin på jobb etter mammaperm. Du kan skaffe deg nye klær og til og med prøve deg på tannbleking, hadde ikke det vært noe?

Velg komfortabelt

Husk at det å være komfortabel gjør at du er på ditt mest selvsikre, velg derfor både sminke og klær som er komfortable. Det kan også lønne seg å velge klær som gjør at du kan ta ammepauser. Du kan finne en rekke typer smarte mammaklær på både nett og i butikk. Husk at det finnes en rekke fine klær som også er komfortable. Det er det ikke alltid at man er god til å huske på!

Fresh deg opp

Det å freshe seg opp er noe som kan være ganske lurt. Dette kan være å ta en tur til frisøren eller rett og slett bare bleke tennene. Det å freshe opp garderoben er noe som virkelig kan hjelpe på både selvtillit og humør. Det å komme på jobb og føle seg fin kan være viktig for å ha en utrolig god selvfølelse i hverdagen.

  • Tips til å freshe seg opp:
  • Drikk mye vann, da gløder huden!
  • Smink deg naturlig.
  • Gå med komfortable klær.

Ta deg tid

Ved å lage en egen rutine der du tar vare på deg selv, både morgen og kveld kan være utrolig viktig. Dette kan du gjøre før barna står opp og etter barna legger seg. Da vil du få en naturlig glød som gjør at du ser fin ut på jobb og hjemme. Det å ha tid til seg selv kan være vanskelig når man nettopp har fått barn, men husk at du er verdt det. Det å prioritere søvn over andre festligheter er også noe som gjør til at man føler seg fin og fresh. Hva er det som får deg til å føle deg fin?

Scroll to top