Når det å handle blir et ork

Noen ganger er det å handle i butikkene er en uting.

De fleste av oss opplever perioder der det av en eller annen gang blir tøffere å gjennomføre daglige aktiviteter som å handle. Kanskje fordi man er gravid og ikke orker å bevege seg ut av dørene og inn i den evige trengselen i butikkene. Hva gjør man da når brodern har bursdag og man skal i selskap når klokka er 17 den samme kvelden? Da tenker man alternativt.

Det finnes mye spennende opplevelser man kan kjøpe gavekort på, og det fine er at man som regel får det i e-posten innen 5 minutter er gått. Man sparer med andre ord seg selv for mye tid og mye unødvendig irritasjon og funderinger. De fleste av oss har som regel alt vi trenger av ting, men man kan jo aldri få nok av opplevelser!

MMA er en opplevelse

Kinotur eller MMA?

Du kan for eksempel kjøpe et youwish gavekort på nettstedet youwish, som har mange gode og spennende opplevelser som du kan gi bort til de du har lyst å gi et minne for livet. Men hva kan du kjøpe gavekort på? Mange tror at det å kjøpe gavekort på opplevelser er begrenset til kinoturer, teaterdater og middager, men et gavekort på opplevelser kan være så utrolig mye mer.

Hva sier du for eksempel til en Scootersafari med overnatting i Finnskogen? Eller er du ute etter noe som er litt billigere kan du satse på et surfekurs i Stavanger. Er det en aktiv sjel du har lyst til å utfordre kan du gi bort et kurs i rappellering i Geilo. Er vedkommende av den hardtslående typen kan du gå for MMA trening eller ta en privattime i kampsport i Drammen. Ellers finnes det et hav av muligheter til Kitesurfing, fisking, klatring, paintball og 8-kamp.

Er den du skal gi gave til glad i dyr? Da kan du for eksempel velge et gavekort på en ridetur, hvalsafari, en moskusweekend eller hundekjøring.  Mulighetene er mange, det er bare din egen fantasi som setter grenser for hva du skal velge.

Ha en fantastisk shoppingrunde, på nett!

Scroll to top