Se på film når du er gravid 

ShrekDen tiden man går gravid, er helt klart en tid som alltid kommer til å bli husket. Det er en tid hvor man vokser utrolig mye, og det er en viktig tid å ta vare på seg selv. Den dagen graviditeten er over, er hverdagen ikke den samme, og det vil den aldri bli heller.

Det er mange gravide som blir slitne av de ulike påkjenningene på kroppen, og det er ikke så rart. Kroppen går gjennom en utrolig stor endring, og det er helt klart noe som tar på. Det er viktig at man tar seg tid til å slappe av når man er gravid, og det kan man blant annet gjøre ved å se på film.

En god latter forlenger livet

Innen film er det mange ulike sjangre å velge mellom. Hvilken sjanger man skal velge å se, kan blant annet komme an på humøret man er i, eller om man skal se film alene eller sammen med noen. En sjanger som fungerer uansett, er komedie. Filmer som går innunder sjangeren komedie, er filmer som er skapt for å få en til å le. Det er humor som er i fokus, og som vi alle vet, så finnes det mange varianter innen humor. Det er selvfølgelig ikke alle komedier som faller i smak hos alle, men det er mulig å finne noe for alle innenfor akkurat den sjangeren. Noen kjente komedier fra de siste årene er for eksempel Hangover, Ace Ventura og Wedding Crashers.

La romantikken flomme

En annen populær sjanger innen film er romantiske filmer. Det er lite som kan sammenlignes med å se en romantisk film, hvor man bare kan drømme seg inn i kjærlighetens verden. Det er heller ikke sjelden at sjangeren romantikk blir blandet med komedie, slik at man får en underholdende film for flere. En romantisk film kan sees alene, sammen med kjæresten, eller også sammen med venninner. Det er finnes utrolig mange romantiske filmer å velge mellom, slik som P.S. I love you, High Fidelity, Brokeback Mountain og The Diary.

Scroll to top