Lytt til lydbøker under graviditeten

Som gravid blir man mindre rørlig enn ellers. Kroppen verker, balansen svikter og man må rett og slett ta det mer med ro. I stedet for å bla sider på sosiale media så kan man heller bruke tiden til å lese og lære. Det kan være ting man skulle kunne etter tolv år med skolegang, eller klassisk skjønnlitteratur så mange snakket om.

Lydbøker fins i mange varianter, og er et alternativ til biblioteket. Med denne Fabel rabattkode her får man en 4-ukers gratis-periode med lesing. Da kan man høre på krimromaner, barnebøker eller lese e-bøker med spenning og drama.

Barnebøker

Pregnant,Woman,In,Dress,Holds,Hands,On,Belly,On,ANår du er gravid får du ikke mye gratis. Gravide kan oppleve mange plager, som kvalme og hodepine. Søsknene til den kommende babyen trenger omsorg, mat og stell. Med Fabel kan du enkelt sette på barnebøkene om Emma og Thomas, Dyrene på gården eller tusen andre titler. Du får etterlengtet ro som du trenger for å komme deg.

Skjønnlitteratur

Når barna endelig har kommet til ro, så kan du stupe ned i sofaen med et varmt pledd og en sjokoladeplate. Men ingenting slår en god bok for å få tankene på vingene. Få eksperttips til de klassiske romanene eller les de nye spennende forfatterne. Lev deg inn i en fiktiv verden av intriger og lidenskap.

Lytt og lær

Det fins en mengde fagbøker hos Fabel. Lytt til en behagelig stemme som forteller om kongerekka, suksesshistorier, podkaster fra komikere og kjendiser. Her fins det mye å lære som du har ønsket å fordype deg i, men aldri fått tid.

Verdifullt abonnement gratis

Fabel er som nasjonalbiblioteket. Det bugner over av spennende litteratur og sakprosa. Tenk på forskjellen mellom å travle til kommunehuset midt i rushen, sitte i kø og kjenne på økende smerter. I stedet kan du begynne reisen hjemmefra og ut i en virtuell verden med fortellinger og skrekkhistorier. Velg mellom ulike abonnement for mellom 2 og 6 strømminger samtidig.

Det beste av alt er at man kan prøve Fabel gratis i fire uker med denne rabattkoden. Da vil man kunne bevege seg rundt i en litterær sfære med mange godbiter. Graviditeten varer i ni måneder, men Fabel biblioteket varer evig!

Scroll to top