Utstyr til babyen billigere?

Det er ikke lenge siden du og din utkårede fikk den gledelige nyheten om at dere skulle bli foreldre. Den første tiden ble det rom for mye glede og forventninger, men så kom regnestykkene og bekymringene stadig lenger frem i hodet. Men slapp av, det finnes mange måter man kan spare penger på barneutstyr, det trenger ikke koste en arm og en fot for å få en grei barnevogn eller gode barneklær.

Strategier for å spare penger

Handlelista er som regel lang når barnet er på vei, og utgiftene baller på seg etterhvert som barnet blir født og de neste 18 årene. Da er det greit å utvikle gode strategier for å spare penger der man kan spare. Vi gir deg noen tips for hvordan du og familien kan spare penger allerede før

  1. Handle brukt på Facebook! Der finner du masse grupper, både lokale og nasjonale hvor du kan få helt fint barneutstyr til en billigere penge enn i butikken.
  2. Handle på finn.no eller loppemarkedet hvor du også kan finne brukte møbler og lignende. Kanskje en fin måte å få dekorert barnerommet?
  3. Handle på nettet. De fleste store kjeder med barneutstyr har butikker på nettet også. Du kan handle det du trenger til en lavere pris enn i butikken.
  4. Bruk rabattkoder når du handler på nett, for eksempel Rabattkodnorge sine koder. Dette kan gi tilleggsrabatter så du sparer gode penger.
  5. Bruk sammenligningstjenester som for eksempel Kelkoo, hvor tjenesten sammenligner prisene slik at du kan få det produktet du vil ha, til den absolutt laveste prisen tilgjengelig.

Dette er enkle grep, bare man vet om at de finnes. Man trenger ikke handle varer av lavere kvalitet for å spare penger når man kan få varer i god kvalitet billigere på nett.
Da gjenstår det bare å gratulere med familieforøkelsen!

Sko

Scroll to top