Klær for den gravide

Planlegger dere å stifte familie, eller har dere allerede en liten på vei i magen, kan det være fint å planlegge litt mens graviditeten går sin gang. Når den lille har kommet til verden, er det fint å kunne finne alt du trenger på plass i garderoben.

gravid

Har svangerskapet allerede begynt, kan du når som helst finne mammaklær, både på nett og i butikken. Erfarne mammaer vet at god planlegging rundt graviditeten har alt å si for en komfortabel svangerskapsperiode.

Du trenger ikke å grue deg over graviditeten og for om du kommer til å beholde stilen. Samtidig finner du artikler på markedet som er designet av erfarne folk, som vet alt om hva det vil si å bli eller være mamma.

Har du allerede en travel hverdag under svangerskapet, kan det være fint å vite at mammaklærne kun er noen tastetrykk unna. Det finnes flere nettbutikker der du kan finne klær for som passer underveis og etter svangerskapet. Vær bevisst på at etter svangerskapet kan det også være lurt å ha fylt opp klesskapet med klær som passer din kropp.

«Under helgens White House Correspondents Association-middag i Washington D.C skal en liten babymage ha vært synlig under hennes løse sorte kjole»

Kroppen er konstant i forandring, spesielt under graviditet, og BH-en som en gang kanskje var litt stor, kan kanskje nå bli det totalt motsatte. Finn en BH som gir godt med støtte både under og etter svangerskapet. Også andre klær vil være nødvendig – og kanskje kan du finne flotte klær i mormors garderobe eller i en second hand-butikk? Utvalget er stort, men det er bedre å velge god kvalitet framfor dårlig. God planlegging gjør både svangerskapet og spedbarnstiden enkel og behagelig for nybakte foreldre.

Scroll to top