Den konstante fotograferingen

Kamera

Barnebilder i fleng?

Dere begynner kanksje allerede de første dagene du kan se magen vokse, og det fortsetter til barnet er minst 18 år. Ja, vi snakker om den konstante fotograferingen. Men hva kan du gjøre med alle bildene?

Veldig ofte lar vi bildene ligge på kamera eller pc til evig tid, vi glemmer at maskinen kan kræsje når som helst, og at den eksterne hardiscen ikke har ubegrenset levetid. Og i en drømmeverden ville det jo vært sånn, men i dag? I dag må vi tenke annerledes om vi vil ta vare på bildene for evig. Vi gir deg noen tips til hva du kan gjøre med dine bilder!

  • Lagringstjenester på nett

Det finnes utrolig mange fine langringsmuligheter på nettet nå, hvor du betaler en viss sum i året eller måneden for å oppbevare bildene dine tilgjengelig for evig og alltid. En av disse er for eksempel Dropbox. Du laster opp bildene dine på en server på nettet, og der ligger de helt til du fjerner dem igjen.

  • Fotoalbum

Du kan også gjøre det på den gammeldagse måten, få alle bilder printet ut og ta vare på dem i et eller flere fotoalbum. Du må i så fall sørge for at bildene er beskyttet slik at fargene ikke falmer og bildene blir utydelige.

  • Lag bøker!

Du kan også lage bøker billig på nettet, for eksempel hos BGA fotobutikk. Du kan lage bøker av spesielle øyebikk, med spesielle tider. Er du gravid, kan du for eksempel lage en bok med bilder før barnet kom til verden, og så en ny en med bilder fra perioden etter fødselen. Disse bøkene er også veldig fine gaver å gi bort til familie og venner.

  • CD eller minnepinne

Du kan selvfølgelig brenne ut bildene på cd eller legge de inn på minnepinner, men husk at også dissekan streike. Allerede er det gjort slik at ikke alle laptop eller pc har cdspiller/brenner på maskinen. Man kan spørre seg om formatet er på vei ut.

Ønsker du å være helt sikker? Da lagrer du alt flere steder. Ha bildene både på nett, på cd og i egne bøker!

Scroll to top